1/7

De pilotprojecten van de Green Deal

 

 

Circulaire gebouwen 

do. 4 feb. 2016: symposium 2016 bij Koninklijke Bibliotheek in Den Haag

Op donderdagmiddag 4 februari 2016 vindt het Green Deal Circulaire Gebouwen 2016 symposium plaats. Tijdens deze inspirerende middag zullen diverse gastsprekers hun visie op de circulaire economie en circulaire gebouwen toelichten. Daarnaast worden natuurlijk samen met alle deelnemers de resultaten van 2015 besproken en de vervolgstappen voor 2016 vastgesteld. Het symposium begint om 14.00 bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. De Koninklijke Bibliotheek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf Den Haag Centraal Station), parkeren kan eventueel in de Q-Park parkeergarage New Babylon.

Uitdaging: hergebruik van bouwmaterialen in een nieuwbouwproject
do. 4 feb. 2016

Op donderdag 10 maart in het Ahrend Inspiration Centre in Amsterdam vond het DGBC Congres Circulair Gebouwde Omgeving plaats. Tijdens een Round Table over hergebruik van bouwmaterialen werd er besproken hoe we ervoor kunnen zorgen dat op grootschalige wijze bouwmateriaal wordt hergebruikt in een bouwproject. Tessa de Haas, programmamanager van de Green Deal Circulaire Gebouwen, leidde deze sessie. Lees meer

 

14 december: Feestelijke afsluiting Green Deal 

Op donderdag 14 december 2017 vond de afsluiting van de Green Deal Circulaire Gebouwen plaats. 

We hebben teruggeblikt op de afgelopen 3 jaar en kregen een unieke presenatie en rondleiding krijgen bij het nog in ontwikkeling zijnde The Green House in Utrecht. 

Deze website is het eindresultaat van drie jaar Green Deal Circulaire Gebouwen!